Proizvodi
Razvojem preduzeća koja se bave reciklažom kao i firmi koje se bave preradom plastike, razvila se potreba  za kvalitetnim noževima za regeneraciju plastike. U saradnji sa našim klijentima postigli smo visok kvalitet u izradi noževa. Noževi se izradjuju od visoko kvalitetnih ugljeničnih čelika a u zavisnosti od materijala koji se reciklira i načina reciklaze (mlevenje,miksiranje) bira se i vrsta čelika.Do sada smo uspešno napravili noževe za mlevenje materijala kao  što su HDPE,LDPE,PET,PA.

Važno je napomenuti da se kvalitenim noževima dobija bolji regenerat, štedi eletricna energija i čuvaju delovi mašine koji trpe opterećenja usled loših noževa.
Poznati smo po izradi visokokvalitetnih noževa za potrebe grafičke industrije posebno noževa za različite tipove kesara i pakerica. Velika brzina izrade kesa  dovela je do toga da i noževi moraju biti kvalitetni ako se želi dobra produkcija. Do sada napravljeni noževi našli su primenu na kesarama  i pakericama koje preradjuju PE,PP kao i višeslojnih kesa u kombinaciji PA-PE.

Treba napomenuti da se noževi rade na osnovu crteža ili uzorka a po želji i na osnovu iskustva klijenata moguće su i korekcije.

Posebnu vrstu prizvoda čine i noževi za kosačice za travu koji se prave od termički obradjenog opružnog čelika i visokog su kvaliteta. Nekvalitetan nož se brzo tupi i ne seče travu vec je kida tako da ona posle košenja pocinje da žuti.

Radionica je do sada izradila i naoštrila veliki broj noževa za  balir prese, slo kombajne a kvalitetan nož je bitan jer manje opterećuje mašinu prilikom sečenja a samim tim štedi se i gorivo.
02
03
04
05
06
07
14
Copyright © 2011 REZ, Inc. All Rights Reserved
PočetnaO namaProizvodiUslugeKontakt /
Designed&build by Midalein design, www.midalein.in.rs